Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie houdt telefoondief Sint-Annaland aan

Toegevoegd: 22-09-2019, 14.51 uur
Politie houdt telefoondief Sint-Annaland aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SINT-ANNALAND - De politie heeft zaterdagavond een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van het stelen van een mobiele telefoon.


De benadeelde zat rond 22.00 uur bij een eetgelegenheid aan de Molendijk buiten aan een tafeltje iets te eten. Zijn mobiele telefoon lag naast hem op tafel. Een man pakte de telefoon van de tafel weg en gooide de telefoon naar een andere man. De mannen zijn er daarna allebei te voet vandoor gegaan.

Eén van de mannen is later in een tuin aan de Hoenderweg aangehouden door agenten. Hij wordt vandaag verhoord. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750