Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Vrouw mishandeld op Stationspark in Goes

Toegevoegd: 25-11-2006, 11.53 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Vrijdag tussen 08.10 uur en 08.20 uur is er in Goes op het Stationspark een vrouw mishandeld.

Een 42-jarige vrouw uit de gemeente Borsele zat in haar geparkeerde auto te wachten op haar echtgenoot toen er voor haar twee personen uitstapten uit een eveneens geparkeerde auto. De 42-jarige vrouw vertelde de uitstappende vrouw dat er achter het gebouw de mogelijkheid was vrij te parkeren en dat deze parkeerplaatsen bestemd waren voor personeel.

De uitgestapte vrouw begon hierop de 42-jarige vrouw te slaan en te schoppen en vroeg aan het meisje dat bij haar was haar te komen helpen. Het meisje begon de 42-jarige ook te slaan en te schoppen. Een man die in de buurt stond te telefoneren haalde de twee van de 42-jarige af.

De twee mishandelaarsters gingen er in hun auto vandoor. De 42-jarige hield gezwollen benen, schaafwonden en een beschadigd gezicht en een pijnlijk hoofd over aan het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren