Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept op kruising Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2019, 23.36 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een fietser is zondagavond in Vlissingen gewond geraakt toen hij op een kruising werd geschept door een personenauto.


Het ongeval gebeurde rond 22.40 uur op de kruising President Rooseveltlaan - Irislaan. Een ambulance en twee politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is door de ambulancedienst behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten hebben bij de bestuurder van de auto een blaastest afgenomen. Hij bleek niet onder invloed te zijn van alcohol. De betrokken personenauto liep veel schade op aan de voorruit en is op een veilige plek weggezet. De fiets is opgehaald door een bekende van het slachtoffer.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750