Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode Westdorpe wederom in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 23-09-2019, 17.34 uur
De politie heeft inmiddels bijna 400 tips binnen gekregen.
De politie heeft inmiddels bijna 400 tips binnen gekregen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

WESTDORPE - In het onderzoek naar de identiteit van de onbekende dode vrouw die in juni aangetroffen werd in een weiland in Westdorpe zijn inmiddels bijna 400 tips binnengekomen. De vrouw is onlangs in een anoniem graf in Terneuzen begraven. De politie besteed morgenavond in het programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht aan de zaak.


Het Team Grootschalige Opsporing dat nog altijd aan de zaak werkt heeft nog niet alle tips kunnen uitlopen, maar is daar wel druk mee bezig. De tips die binnen zijn gekomen zijn nog altijd divers. Er komen ook nog altijd tips binnen die verband hebben met het buitenland, dus het team, dat onder leiding staat van een Officier van Justitie, heeft contacten met buitenlandse politie- en overheidsinstanties.

Vooralsnog hebben de rechercheurs de gouden tip nog niet binnengekregen. Het kan echter niet zo zijn dat die gouden tip er niet is; daarom nogmaals de oproep om naar voren te stappen als u weet wie de vrouw is. Opsporing Verzocht wordt op dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (24-9-2019 om 08:51)
misschien een rare opmerking, maar zoek het eens onder het personeel in de kassen... misschien dat die meer weten?
Nina (24-9-2019 om 08:33)
Zo in en in triest, ik deel het bericht nog regelmatig iemand moet haar toch missen zou je denken. Goed dat er veel aandacht voor is, viel me echter wel op dat ze de oproep met haar foto's niet of de buitenlandse vermiste pagina'sop facebook hebben gezet. Ik geloof echt dat sociale media de oplossing is