Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijfde aanhouding voor overval Hrieps

Toegevoegd: 24-09-2019, 10.33 uur
Onderzoek bij de overvallen woning in Grijpskerke.
Onderzoek bij de overvallen woning in Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

GRIJPSKERKE - De politie heeft in het onderzoek naar de gewelddadige overval op muziekfestival Hrieps een vijfde verdachte aangehouden. Dat is zojuist bekend gemaakt.


Het gaat om een 22-jarige man uit Nijmegen. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex in Middelburg gebracht. De politie gaat zijn exacte aandeel bij de grove overval onderzoeken. Zijn woning in Nijmegen is door de politie doorzocht.

Eerder werden er al diverse aanhoudingen verricht. In juli en augustus zijn een 20-jarige vrouw en twee mannen van respectievelijk 22 en 24 jaar aangehouden door de politie. Begin deze maand werd ook nog een 54-jarige vrouw aangehouden.

Bij de overval op een woning aan de De Keijzerstraat op 12 mei werd de contante opbrengst van muziekfestival Hrieps gestolen: naar schatting ongeveer een half miljoen euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren