Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Forse aanrijding N290 Sint Jansteen

Toegevoegd: 24-09-2019, 11.29 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto's weggesleept.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto's weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

SINT-JANSTEEN - Bij een forse aanrijding op de Rondweg Hulst (N290) bij Sint Jansteen is dinsdagmorgen veel schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde rond 10.10 uur bij de stoplichten op de kruising van de De Verrekijker. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Een van de voertuigen werd in de zijkant geschept.

Een ambulance werd met spoed naar de plek van het ongeval gestuurd. De ambulancedienst heeft de betrokken bestuurders ter plaatse nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse geweest om de voertuigen te bergen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brammetje (24-9-2019 om 22:44)
Ik zie niets staan over dat de bestuurder van de Nissan in hechtenis is genomen Lijkt mij niet meer dan normaal aangezien ik jaren geleden hetzelfde heb voorgehad en daarvoor tijdje torentijd heb mogen doorbrengen en rijbewijs in beslag genomen en taakstraf (had geen hogere snelheid of alcohol of dergelijke)
Cookie-instellingen beheren