Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

A58 nog uren dicht na berging vrachtwagen

Toegevoegd: 24-09-2019, 21.32 uur
Door: Tim Koster

KAPELLE - De A58 van Vlissingen naar Bergen op Zoom blijft voorlopig nog enige tijd gesloten. Volgens Omroep Zeeland blijft de weg nog tot minstens woensdagochtend 06.00 uur dicht.

Het verkeer wordt tussen Goes en de afrit Kapelle omgeleid. De andere kant op, Zeeland in, blijft de linker rijbaan tot vanavond laat gesloten. De vangrail en het wegdek zijn zwaar beschadigd door de gekantelde vrachtwagen. Een groot stuk vangrail zal moeten worden vervangen en ook het wegdek zal opnieuw moeten worden geasfalteerd.

De vrachtwagen kantelde rond 15.50 uur op de A58 bij Kapelle in de rijrichting van Bergen op Zoom. Om het voertuig te kunnen bergen zijn twee grote berging trucks van bergingsbedrijf Kuzee ter plaatse gekomen. Een kraan heeft de met afval volgeladen vrachtwagen eerst zo ver mogelijk leeggehaald. De bergers zijn rond 18.30 begonnen met het bergen van het voertuig. Om 19.30 uur stond de vrachtwagen weer op zijn wielen.

Op dit moment zijn de opruim- en herstelwerkzaamheden nog in volle gang. Op het hoogtepunt van de file werd de vertraging richting Bergen op Zoom door de ANWB geschat op twee uur en een kwartier.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet verdriet (26-9-2019 om 23:17)
Piet de grote zeurpiet. Je woorden gaan teniet. Je hebt er niks mee te maken. Dus laat dat oordeel binnen je kaken. Want vervelende Piet. Je doet mensen verdriet. Dat onnodig zeiken. Daar gaan mensen alleen maar raar van kijken.
Bram (26-9-2019 om 10:38)
Ja Piet, waarom gelijk oordelen je weet er niks van. Ik ook niet daar niet van. Maar dit werd ook geroepen bij de vrachtwagen met bier in Goes. Bleek achteraf allemaal onzin.
Roos (26-9-2019 om 07:14)
Piet puur speculeren wat u doet, heel irritant. Makkelijk he om digitaal naar iemand te wijzen. Achteloos commentaar bah
Nick (25-9-2019 om 02:17)
Mooi balen als je in die file staat, hopelijk is de chauffeur er zonder iets vanaf gekomen. Maar eigenlijk moet het wt toch niet kunnen dat ze zo lang bezig zijn met puin ruimen... Al zouden ze gewoon met een bulldozer dat ding aan de kant duwen, wn snachts opruimen of zoiets. Zo als het nu gaat is echt een schande
Piet Cijsouw (24-9-2019 om 22:46)
Hoe is het mogelijk, misschien met andere dingen dan autorijden bezig zijn en dan met een te forse ruk aan het stuur corrigeren???