Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Nog twee aanhoudingen voor overlijden man

Toegevoegd: 25-09-2019, 19.19 uur
Het slachtoffer werd in een personenauto naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer werd in een personenauto naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - In de zaak van de man die vermoedelijk overleed nadat hij een healingsessie in IJzendijke bijwoonde, zijn nog twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


Eerder werd al een 36-jarige man uit Terneuzen aangehouden. Over de identiteit van de twee andere verdachten is nog niks bekend gemaakt. De verdachten zitten volgens het OM in beperkingen.

Het slachtoffer werd vannacht rond 03.00 uur in een personenauto naar het ziekenhuis in Oostburg gebracht. De man is daar gereanimeerd en met een traumahelikopter naar Gent gebracht. Daar overleed hij vanochtend. Omdat er mogelijk verdachte omstandigheden waren in het verhaal van de getuigen heeft ook de politie de zaak in onderzoek genomen.

Er zijn vannacht twee plaatsen delict afgezet. Eén bij het ziekenhuis in Oostburg en één bij een woning in IJzendijke. De politie heeft op beide locaties onderzoek gedaan. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750