Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Zoekactie naar persoon Buitenhaven Vlissingen

Toegevoegd: 26-09-2019, 18.03 uur - Update: 26-09-2019, 18.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft donderdag in de Buitenhaven van Vlissingen urenlang tevergeefs gezocht naar een mogelijk te water geraakt persoon. De actie is rond 18.30 uur gestopt.


Rond 13.00 uur werd er alarm geslagen en rukte een reddingsboot van de KNRM uit. Volgens de melding zou er mogelijk iemand worden vermist die te water was geraakt. De reddingsboot heeft in de omgeving van de Buitenhaven een zoekslag gemaakt en is daarna tevergeefs terug gegaan naar de basis.

De zaak werd overgedragen aan de politie die vervolgens collega’s van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) ter plaatse liet komen. Deze hebben met behulp van speciale apparatuur de Buitenhaven afgezocht.

Een woordvoerster van de politie laat weten dat er vermoedelijk een persoon te water is geraakt, maar wil verder geen details geven over de zaak. De zoekactie is om 18.30 uur afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren