Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie gewonden bij crash tegen boom Zoutelande

Toegevoegd: 27-09-2019, 14.13 uur
Door: Tim Koster

ZOUTELANDE - Op de Werendijkseweg bij Zoutelande is vanmorgen een personenbusje tegen een boom gebotst. Drie personen, waaronder twee kinderen, raakten hierbij gewond.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 08.30 uur. Een 39-jarige vrouw uit de gemeente Veere verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen de boom. In het busje zaten ook vijf kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 12 jaar. Twee van hen en de bestuurster raakten gewond. Meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

De weg is ter plaatse afgesloten geweest voor politieonderzoek rondom het voertuig. De drie gewonden personen zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe zij er aan toe zijn, is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft het busje weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren