Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Meisje aangereden door vrachtwagen Yerseke

Toegevoegd: 27-09-2019, 14.57 uur
Door: Tim Koster

YERSEKE - Een 12-jarig meisje is vanmorgen op haar fiets in Yerseke zwaargewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen.


Het ongeval vond rond 08.35 uur plaats op de 1e Tholseindweg ter hoogte van de Olzendepolder. Het meisje uit Yerseke reed op de fiets en kwam in botsing met een vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen, een 30-jarige man uit Roosendaal, is door de politie aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiebureau gebracht. Van hem werden alcohol- en drugstesten afgenomen. Deze leverde geen bijzonderheden op.

Er zijn twee ambulances en een traumahelikopter ingezet om het slachtoffer te helpen. Het slachtoffertje is uiteindelijk met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is verder nog niks bekend. De Verkeersongevallen Analysedienst van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. De weg is hiervoor enige tijd afgesloten geweest.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident. Men is specifiek op zoek naar een 40-50 jarige bestuurder van een donker- of antracietkleurige Mitsubishi Outlander. Hij heeft onder andere de ambulance opgevangen en is mogelijk getuige geweest van de aanrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (28-9-2019 om 02:09)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen en een goed herstel gewenst voor het jonge slachtoffer! Dit zou men wel tot nadenken moeten zetten over de huidige problemen met fietsroute’s en het overige verkeer in het buitengebied die niet voorzien zijn van gescheiden rijbanen.
verschrikkelijk (27-9-2019 om 15:11)
heel veel sterkte en nabijheid toegewenst