Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksteren
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in woning door zonnepanelen Tholen

Toegevoegd: 27-09-2019, 17.38 uur
De brand brak vermoedelijk uit door zonnepanelen.
De brand brak vermoedelijk uit door zonnepanelen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Tim Koster

THOLEN - Vrijdagmiddag is er brand uitgebroken bij een woning in Tholen. De brand vermoedelijk ontstaan door zonnepanelen op het dak.


De melding van de brand aan de Burgemeester van Berchemstraat kwam rond 14.30 uur binnen. Direct werden de brandweer van Tholen en de hoogwerker uit Bergen op Zoom ter plaatse gestuurd. Met behulp van de hoogwerker zijn de zonnepanelen van het dak verwijderd.

Het lijkt erop dat de brand is ontstaan in de zonnepanelen die op het dak lagen. De straat is ten tijde van de brand afgesloten geweest voor doorgaand verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (29-9-2019 om 11:41)
Idd willem. Wat je bespaart met de panelen gaat op in extra premi. Weg rendement!.
willem schot (28-9-2019 om 07:07)
als het inderdaad door zonnepanelen komt zie ik de premie voor brandverzekering fors stijgen. of ben ik een doem-denker?
Cookie-instellingen beheren