Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade bij ongeval A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 27-09-2019, 22.31 uur
Door: Tim Koster

KRABBENDIJKE - De A58 bij ter hoogte van Krabbendijke is vrijdagavond enige tijd afgesloten geweest na een ongeval.


De aanrijding gebeurde rond 21.05 uur. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De betrokken voertuigen liepen forse schade op. Ook de vangrails aan allebei de kanten van de snelweg zijn beschadigd geraakt.

Door het ongeval is de A58 enige tijd afgesloten geweest. Hierdoor is een flinke file ontstaan met ten minste 30 minuten vertraging. Nadat de vluchtstrook was schoongemaakt kon het verkeer weer langzaam gaan rijden. Twee bergingsvoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de auto’s weg te slepen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren