Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Veel schade bij aanrijding N59 Zierikzee

Toegevoegd: 28-09-2019, 16.26 uur
De voertuigen liepen forse schade op.
De voertuigen liepen forse schade op.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - Bij een aanrijding op de N59 bij Zierikzee is zaterdagmiddag veel schade ontstaan. Het is niet bekend of er gewonden gevallen zijn.


Het ongeval gebeurde rond 15.10 uur op de Nieuwe Koolweg (N59) ter hoogte van het Texaco benzinestation. Volgens een woordvoerder van de politie waren er twee voertuigen betrokken bij het ongeval. De ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen.

Door de aanrijding is er een flinke vertraging ontstaan voor verkeer op de wegen rondom Zierikzee. Een bergingsbedrijf heeft allebei de voertuigen weggetakeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750