Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto botst tegen boom Retranchement

Toegevoegd: 29-09-2019, 04.38 uur
Door: Tim Koster

RETRANCHEMENT - De bestuurder van een Duitse Audi is zaterdagnacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Retranchement.


Het ongeval gebeurde rond 00.50 uur op de Cadzandseweg ter hoogte van de Stelledijk. Omwonenden hoorden een harde knal waarna de ravage werd aangetroffen. De bestuurder was in een flauwe bocht de macht over het stuur verloren en tegen een boom aan gebotst. Hij belandde met zijn auto onderaan de dijk in de sloot.

Een ambulance en de politie werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ook de brandweer van Sluis kwam ter plaatse met een tankautospuit. De bestuurder had de auto al op eigen kracht kunnen verlaten en is opgevangen door de ambulancedienst. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Knokke.

Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren