Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Afval in brand gestoken Middelburg

Toegevoegd: 29-09-2019, 04.55 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De brandweer van Middelburg is zaterdagnacht met spoed uitgerukt voor een buitenbrand op de Saffierplaats in Middelburg.


De brand die woedde in een stapel grof vuil werd rond 03.45 uur ontdekt. Het vuil was bij een ondergrondse container neergelegd die door de brand beschadigd is geraakt. Ook paaltjes in de buurt van de container zijn door de hitte deels gesmolten.

Met één straal hoge druk had de brandweer de brand snel onder controle. De brand is vermoedelijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin de Neef (30-9-2019 om 09:10)
Ik denk dat de gemeente ook best zou willen weten wie dat daar dumpt, maar waarschijnlijk hebben ze geen briefje achtergelaten met hun gegevens. Wel jammer inderdaad, zulke lui in je omgeving.
Mijn mening (29-9-2019 om 20:53)
@jaap, het is gewoon van dat k volk wat zich niet wil aanpassen. Ik noem het de nietsnutten van de maatschappij ! Aanpassen of uit huis trappen.
Mijn mening (29-9-2019 om 11:31)
Natuurlijk is dit aangestoken. Ze zouden die idioten die de vuilnis op straat dumpen zwaar moeten straffen. Ik zou graag weten waar ze wonen zodat ik voortaan mijn vuilnis daar in de tuin kan gooien.
Jaap (29-9-2019 om 11:21)
Wanneer gaat de gemeente eindelijk eens de rotte appels in deze wijk aanpakken, zet ze uit hun huis en laat mensen die op een wachtlijst staan voor een huis hier wonen. Wat doet een hoop grof afval op straat en wie is het tuig dat dit in brand steekt?? Een aanfluiting voor een stad als Middelburg. Wooncorporaties en gemeente, maak er eindelijk eens werk van i.p.v. je kop in het zand te steken.
Cookie-instellingen beheren