Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewapende woningoverval voorkomen

Toegevoegd: 29-09-2019, 11.35 uur
Gewapende woningoverval voorkomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

IJZENDIJKE - Een gewapende man heeft zaterdagavond geprobeerd een woningoverval te plegen in IJzendijke.

Het incident gebeurde rond 21.30 bij een woning aan de Oranjestraat. Een gewapende man belde daar bij een woning aan. Toen de bewoner de voordeur opendeed eiste de overvaller geld. De bewoner gooide onmiddellijk de deur dicht waarna de overvaller afdroop. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Er raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-9-2019 om 07:13)
Waar zou je nog veilig kunnen wonen in ook onze provincie Zeeland waar je s,avond de deur niet meer kan openen als er gebeld word.staat er een met een pistool voor je gelukkig dat de bewoner direct de deur dicht gooide en gelukkig de politie hem heeft staande gehouden,
nowty (29-9-2019 om 19:42)
best wel eng. Dit komt steeds korter bij. Voel me niet meer veilig in mijn eigen omgeving in west zeeuwsch vlaanderen. Hopelijk wordt deze "overvaller" snel gepakt. De politie doet wat ze kunnen, maar door de bezuinigingen en het verminderen van de politie posten, staan deze agenten helaas ook met hun rug tegen de muur. Waar gaat dit eindigen. Agenten bedankt dat jullie jullie werk hier nog willen uitvoeren! Ik ben trots op jullie.