Boetes bij politiecontrole in Terneuzen

Toegevoegd: 29-09-2019, 20.03 uur

Boetes bij politiecontrole in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond diverse bekeuringen uitgeschreven bij een controle in Terneuzen.

Door agenten werd er gecontroleerd op de Guido Gezellestraat. Zo werden er onder andere snelheidsmetingen gedaan met een lasergun, Zeven automobilisten werden betrapt op te hard rijden en kregen een bekeuring.

Daarnaast werd er ook een fietser die zonder verlichting reed op de bon geslingerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (1-10-2019 om 00:14)
Als ze nu echt geld nodig hebben: achtervolg en bekeur vanaf 2 x GEEN richting aangeven gewoon op kenteken, iemand kan het 1 keer vergeten maar de meeste geven echt nergens meer richting aan dus succes verzekerd en erg goed voor de verkeersveiligheid!
Angelo Cabooter (30-9-2019 om 15:47)
Zulke controles mogen ze meer doen. En die fietser, zou naast de boete ook een VERPLICHTE cursus verkeersregels voor fietsers moeten volgen, want sommigen denken dat de verkeersregels er zijn voor kerstversiering. Fietsen in tegenovergestelde richting op het fietspad, fietsen op het voetpad, gebruik van een smartphone tijdens het fietsen, negeren van het rood licht, vervoeren van een passagier op de bagagedrager, fietsen zonder verlichting, enzovoort.
wim (30-9-2019 om 07:17)
Ondanks dat iedereen weet wat de toegestane snelheden zijn toch altijd door controle gepakt worden door te hoge snelheen.
Taas (29-9-2019 om 20:30)
Hoezo Geld tekort ligt gewoon nog steeds op straat