Jongeman rijdt onder invloed van drugs

Toegevoegd: 29-09-2019, 20.20 uur

Er werd onder andere een alarmpistool aangetroffen.
Er werd onder andere een alarmpistool aangetroffen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

AARDENBURG - Agenten hebben vrijdagnacht tijdens een voertuigcontrole in Aardenburg een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.

Tijdens de surveillance hielden agenten een 18-jarige man uit Eede staande. Bij nader onderzoek bleek hij in het bezit te zijn van diverse soorten drugs, een alarmpistool en een groot geldbedrag. Na een speekseltest bleek hij ook onder invloed te rijden van THC, cocaïne en amfetamine.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Van hem is een bloedproef afgenomen en hij zal zich later moeten verantwoorden bij de Officier van Justitie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verbaasd (30-9-2019 om 10:45)
Alfa PiHp is flakka... 18 jaar en daarmee rondrijden... Ik schrik er van
wim (30-9-2019 om 06:52)
Jonge man wat verknoeid jij je jonge leven als je 18 jaar bent en dan al uit gebreid aan die rotzooi te gebruiken en wat ze nog verder vonden wat ook verboden is,