Lonink sluit twee panden vanwege drugsdelicten

Toegevoegd: 30-09-2019, 17.41 uur

Lonink sluit twee panden vanwege drugsdelicten
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Burgemeester Lonink van Terneuzen heeft in september twee panden gesloten vanwege overtredingen op drugsgebied.

Op 2 september werd de loods gesloten waarin op 13 juni aan de Vissersverkorting bij Westdorpe 1.272 hennepplanten werden aangetroffen. De loods gaat voor zes maanden dicht omdat sprake was van herhaalde overtredingen.

Een huis aan de Bilderdijkstraat in Terneuzen is op 5 september gesloten voor zes maanden omdat in de woning en de bijbehorende tuin grote hoeveelheden hard- en softdrugs werden aangetroffen. Ook hier was volgens de gemeente sprake van recidive.

Middels de sluitingen, die plaatsvinden op basis van artikel 13b van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid, hoopt de burgemeester een einde te maken aan de situatie. Ook wordt gehoopt herhaling te voorkomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750