Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gestolen gereedschap teruggevonden in auto

Toegevoegd: 30-09-2019, 17.47 uur
Gestolen gereedschap teruggevonden in auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Lepelstraat in West-Brabant heeft de politie vanochtend twee Poolse mannen aangehouden die spullen bij zich hadden die vermoedelijk vannacht werden gestolen in Tholen.


De Polen werden rond 05.40 uur aan de kant gezet bij de Vrouwenlandseweg tussen Halsteren en Lepelstraat. Dat gebeurde nadat de bestuurder over een weggedeelte had gereden waar autoverkeer niet is toegestaan.

De bestuurder, een 37-jarige man, bleek een vals legitimatiebewijs te hebben. Hij stond bovendien gesignaleerd in het opsporingsregister. De man bleek namelijk nog twee straffen van respectievelijk 63 en 26 dagen te moeten uitzitten. Ook werd hij nog gezocht vanwege een gekwalificeerde diefstal.

In de auto werd elektrisch gereedschap aangetroffen. Dit werd vermoedelijk vannacht gestolen uit een bedrijfsbus in Tholen. Het ging volgens de politie onder meer om een boor en zaagmachines. De 22-jarige bijrijder en eigenaar van de auto werd aangehouden op verdenking van heling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750