Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zesde ongeluk Oud-Vossemeersedijk in 1 week

Toegevoegd: 01-10-2019, 13.52 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Vanwege een oliespoor is dinsdagochtend bij Tholen een personenauto van een dijk gereden en op zijn kop in een sloot terecht gekomen.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de Oud-Vossemeersedijk (N656) tussen Tholen en Oud-Vossemeer. Er werd ook een ambulanceteam met spoed opgeroepen maar de twee inzittenden bleven ongedeerd.

Het voertuig raakte zwaarbeschadigd. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto uit de sloot gehaald en vervolgens afgevoerd. De oorzaak van het ongeluk bleek gladheid als gevolg van een oliespoor te zijn. De provincie schakelde als wegbeheerder een bedrijf in om het wegdek te reinigen.

Het ongeluk dinsdagochtend was overigens het zoveelste op de Oud-Vossemeersedijk in een week tijd. Vorige week vonden dinsdag, donderdag en zondag al vier ongevallen plaats. Gisterenmiddag gebeurde een vijfde ongeluk en vandaag was het dus weer raak. Overigens raakte bij geen van de ongevallen niemand ernstig gewond.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob de Ronde (1-10-2019 om 14:20)
Probeer maar eens, zonder de verkeersregels te overtreden, over het eiland Tholen te rijden zonder dat je wordt ingehaald!!!