Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Wapens en gestolen goederen in huis Vlissinger

Toegevoegd: 01-10-2019, 15.31 uur
Wapens en gestolen goederen in huis Vlissinger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een 19-jarige Vlissinger die maandag werd betrapt op het vernielen van een bewakingscamera zijn thuis slag- en steekwapens gevonden. Ook trof de politie goederen aan die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.


De man werd op heterdaad betrapt toen hij de camera vernielde. De eigenaar deed aangifte en de politie bracht de man over naar een politiecellencomplex. "Tijdens dit verhoor kwamen ook nog andere strafbare feiten aan de orde", zo laat de politie weten. Naar aanleiding van het verhoor werd besloten om huiszoeking bij de man te doen.

In zijn woning werden vervolgens goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Deze goederen zijn in beslag genomen en de herkomst wordt onderzocht. In het huis werden ook enkele slag- en steekwapens aangetroffen. Deze zijn eveneens in beslag genomen. De politie zal onderzoeken of het hier gaat om verboden wapens.

De man is in verzekering gesteld en zit nog vast. Hij zal vandaag verder gehoord gaan worden door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (1-10-2019 om 21:47)
waarom word de straat niet bekend gemaakt