Schade bij verkeersongeluk A58 Rilland

Toegevoegd: 01-10-2019, 19.57 uur

Schade bij verkeersongeluk A58 Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een personenauto is dinsdagavond beschadigd geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk op de A58 bij Rilland.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voorbij de op- en afrit bij Rilland. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer opgeroepen, maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto getakeld.
 
Op de snelweg bij Rilland waren dinsdag overigens wel meer problemen. Op de snelweg bij Rilland waren overigens wel meer problemen. Rond 08.30 uur was er ook al een ongevalsmelding en rond 17.50 uur was er ook een melding van een ongeluk op de grens met Noord-Brabant. Aan het eind van de middag zorgde hevige regenval door filevorming en extra reistijd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750