Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Verdachten overval blijven in voorarrest

Toegevoegd: 01-10-2019, 20.02 uur
De eigenaar van de winkel raakte ernstig gewond toen hij bij de overval werd gestoken.
De eigenaar van de winkel raakte ernstig gewond toen hij bij de overval werd gestoken.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee mannen die ervan worden verdacht een overval te hebben gepleegd op een Poolse supermarkt in Terneuzen blijven in voorarrest. Dat heeft de rechtbank dinsdag tijdens een niet-inhoudelijke behandeling van de zaak dinsdag besloten.


De eigenaar van de winkel aan het Admiraalsplein raakte op zaterdagavond 8 juni ernstig gewond toen hij bij de overval werd gestoken. De twee overvallers wisten te voet te ontkomen. De politie startte onmiddellijk een groot onderzoek. Hierbij werden onder andere camerabeelden van de overvallers veiliggesteld. Later werden de twee verdachten aangehouden. Overigens leverde de overval niet meer op dan 180 euro.
 
De volgende zitting, een pro forma zitting, wordt gehouden op 24 december.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750