Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 209 km

Auto op z'n kop in sloot langs A58

Toegevoegd: 01-10-2019, 22.44 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Langs de A58 is dinsdagavond ter hoogte van Krabbendijke een personenauto op zijn kop in een droge sloot beland. Eén persoon raakte gewond.


De hulpdiensten kregen rond 21.15 uur een melding van een ongeval met letsel op de A58, net voor BP-tankstation De Voetpomp op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Ter plekke lag een personenauto op zijn kop in een sloot. Toen de hulpdiensten arriveerden, zat er niemand meer in het voertuig. De bestuurder bevond zich in de omgeving en is behandeld door de ambulancedienst.

Rijkswaterstaat heeft rond 22.10 uur de afrit naar de verzorgingsplaats laten afzetten om zo een veilige werkplek te creëren voor bergingsbedrijf Van Egeraat welke werd ingeschakeld om de auto te takelen. Rond 22.35 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren