Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Twintig bestuurders bekeurd in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 02-10-2019, 13.58 uur
Twintig bestuurders bekeurd in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij verkeerscontroles op de Rondweg (N252) bij Sluiskil en de Guido Gezellestraat in Terneuzen heeft de politie dinsdag twintig bekeuringen uitgedeeld. Van één persoon werd het rijbewijs ingenomen.


De controles vonden plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. Bij Sluiskil werden vier boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel. Twee personen konden geen rijbewijs tonen en kregen daarom een bekeuring. Twee keer werd een boete uitgeschreven voor niet op de juiste wijze aangebrachte trekhaken. Ook werden twee bekeuringen uitgedeeld voor het negeren van een rood verkeerslicht.

Eén persoon reed zonder rijbewijs. Diens auto werd in beslag genomen en getakeld omdat het al de derde keer bleek te zijn dat de politie deze persoon zonder rijbewijs achter het stuur betrapte. Verder werd een handelaarskenteken niet op de juiste wijze gebruikt. De kentekenplaten waren aan een bekende uitgeleend om van huis naar een stalling te rijden. Ook hiervoor werd een boete uitgeschreven.

Op de Guido Gazellestraat kregen acht bestuurders een bekeuring omdat ze te hard reden. Van een beginnend bestuurder werd het rijbewijs ingevorderd. Deze automobilist reed 107 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@terneuzenaar (2-10-2019 om 21:11)
Uiteraard controleert de politie op trekhaken, deze mogen niet voor de kentekenplaat zitten, dan is de plaat niet meer te lezen ;)
Den Bleken (2-10-2019 om 18:47)
@Terneuzenaar. Ik vermoed, dat de aangebrachte trekhaak voor de kentekenplaat gemonteerd was.
Arthur (2-10-2019 om 17:57)
Ik zou toch liever hebben dat de politie echte criminelen aanpakt i.p.v. hard werkende mensen. Maarja dit levert makkelijk geld en bonnussen op.
Michel (2-10-2019 om 16:59)
@terneuzenaar, gelukkig wel, het zal maar gebeuren als een aanhangwagen loslaat dan is de ellende niet te overzien.
Terneuzenaar (2-10-2019 om 14:21)
Niet juist aangebrachte trekhaak? Controleren ze daar ook al op?
Cookie-instellingen beheren