Twintig bestuurders bekeurd in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 02-10-2019, 13.58 uur

Twintig bestuurders bekeurd in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij verkeerscontroles op de Rondweg (N252) bij Sluiskil en de Guido Gezellestraat in Terneuzen heeft de politie dinsdag twintig bekeuringen uitgedeeld. Van één persoon werd het rijbewijs ingenomen.

De controles vonden plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. Bij Sluiskil werden vier boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel. Twee personen konden geen rijbewijs tonen en kregen daarom een bekeuring. Twee keer werd een boete uitgeschreven voor niet op de juiste wijze aangebrachte trekhaken. Ook werden twee bekeuringen uitgedeeld voor het negeren van een rood verkeerslicht.

Eén persoon reed zonder rijbewijs. Diens auto werd in beslag genomen en getakeld omdat het al de derde keer bleek te zijn dat de politie deze persoon zonder rijbewijs achter het stuur betrapte. Verder werd een handelaarskenteken niet op de juiste wijze gebruikt. De kentekenplaten waren aan een bekende uitgeleend om van huis naar een stalling te rijden. Ook hiervoor werd een boete uitgeschreven.

Op de Guido Gazellestraat kregen acht bestuurders een bekeuring omdat ze te hard reden. Van een beginnend bestuurder werd het rijbewijs ingevorderd. Deze automobilist reed 107 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-10-2019 om 16:18)
Het is juist goed dat de politie goed controleert in de rustige uurtjes. Als ze dat niet zouden doen deed niemand zijn verlichting meer aan en zijn gordel om en bleef men bellen. En bij een aanhanger deed men dan de hulpkoppeling niet vast. Zo is de mens. En als er goed gecontroleerd word dan haal je de gevaarlijke zaken er zo uit. Een losse hulpkoppeling is levensgevaarlijk
Piet Cijsouw (4-10-2019 om 10:30)
Trekhaken meestal OK . Hulpkoppelingen en verlichting dikwijls het probleem.
Michel (3-10-2019 om 15:33)
@Arthur, de reactie van jou slaat nergens op, ook hard werkende mensen moeten zorgen dat hun trekhaak goed is gemonteerd .
@ jan B (3-10-2019 om 09:15)
Wat een slimme opmerking! Dit is ook een taak vd politie, handhaving! Als ze dat niet deden zou het hier net het Wilde Westen zijn ;)
Linda Adam (2-10-2019 om 23:11)
@terneuzenaar tuurlijk. Gelukkig wel zouden ze wat aan hangen en los schieten. Dan raakt hij los met alle gevolgen van dien
Jan B (2-10-2019 om 22:38)
En maar klagen dat er agenten te kort zijn. Zolang ze hier nog tijd voor hebben geloof ik het wel.