Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooterrijder botst met auto Middelburg

Toegevoegd: 02-10-2019, 14.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in de wijk Veldzigt in Middelburg is woensdag aan het begin van de middag een scooterrijder gewond geraakt.

Het slachtoffer kwam rond 12.10 uur in botsing met een personenauto nadat de bestuurder hiervan hem geen voorrang had verleend. Dat gebeurde bij de kruising Park Veldzigt - Simon van Beaumontstraat - Hans Lipperheystraat. De scooterrijder raakte gewond maar hij kon ter plekke door de ambulancedienst worden behandeld. Hij raakte nadien echter wel oververhit en werd daarom door de politie dringend verzocht te vertrekken om verdere escalatie te voorkomen.

Beide voertuigen beschadigd. De scooter is door de bestuurder meegenomen. Hij kreeg een boete aangezegd voor een te gladde voorband en ook zal een zogeheten WOK-melding worden gedaan wat inhoudt dat de scooter eerst gekeurd moet worden. De auto had schade aan de linker voorzijde en is opgehaald door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750