Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in flatwoning Goes

Toegevoegd: 03-10-2019, 17.03 uur
Hennepkwekerij ontdekt in flatwoning Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdag in een flatwoning aan de Appelstraat in Goes een hennepkwekerij ontmanteld. Agenten kwamen de kwekerij op het spoor na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem.


In de flatwoning trof de politie in twee kweekruimtes in totaal 368 hennepplanten aan. De bewoner is aangehouden. Delta Netwerk Groep doet aangifte van de diefstal van stroom, want die werd buiten de meter om afgenomen.

Na het afleggen van een verklaring is de aangehouden verdachte weer in vrijheid gesteld. De burgemeester van de gemeente Goes beoordeelt momenteel welke stappen worden genomen met betrekking tot het sluiten van de woning op basis van artikel 13b van de Opiumwet. Op grond van dit artikel kan een burgemeester een pand of terrein waar drugs gefabriceerd of verhandeld wordt, sluiten. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bart (4-10-2019 om 10:36)
pohh das handel
Wiet (3-10-2019 om 19:00)
Doe maar sluiten ! Zijn we daar ook weer vanaf. Lomperd!