Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Zware aanrijding met vrachtauto 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 03-10-2019, 17.09 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - Op de Heinkenszandseweg (N667) heeft vanmiddag bij ’s-Heerenhoek een zware aanrijding plaatsgevonden met een vrachtauto. Eén persoon raakte gewond.


Het slachtoffer zat in een personenbusje en kwam rond 15.40 uur op de kruising met de Beeldhoeveweg in botsing met een vuilniswagen. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. De komst van de eveneens opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd. De brandweer kwam nog wel ter plekke.

De bestuurder van het busje raakte gewond en is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De weg werd ter plekke volledig afgesloten vanwege de hulpverlening, het onderzoek door de politie en de bergingswerkzaamheden. Het busje is inmiddels getakeld. Voor de vrachtwagen is een truckberger van Kuzee opgeroepen.

Op 21 september vond op dezelfde kruising ook al een flinke botsing plaats. Er raakten toen meerdere personen gewond nadat een aanrijding ontstond tussen drie voertuigen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kruising. (4-10-2019 om 16:11)
Gaat men miepen over cameras?! Het busje wat waarschijnlijk van rechts , voor de vuilniswagen de weg op of over wilde komt uit een vervelende weg. Weinig overzicht vooral naar links en de weg loopt nogal op. Veel sterkte voor de gewonde. Ook voor de andere chauffeur.
Chauffeur (4-10-2019 om 11:47)
Als je goed kijkt, Kees.... dan zie je de spiegel aan de voorkant gewoon zitten! Daarnaast heeft deze auto 2 camera's aan de zijkant zitten, 1 boven en ook gewoon achter. Klopt dus niks van!
Jan de filatroop (4-10-2019 om 07:05)
Heel veel sterkte en beterschap voor de persoon die het wonderbaarlijk heeft overleeft..kruising heinkenszandse weg /beeldhoeveweg is een levensgevaarlijk kruispunt
Kees (3-10-2019 om 19:55)
Weinig spiegels heeft die vuilniswagen. Normaal zit er ook een voor de voorruit zodat je kan zien of er iemand exact voor je wagen staat. En achter is geen camera. De auto;s van de gemeente Goes hebben wel al die spiegels en camera's
Cookie-instellingen beheren