Weerbericht:
In de kustprovincies mist en bewolking,
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware aanrijding met vrachtauto 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 03-10-2019, 17.09 uur
Foto 28 van 40

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kruising. (4-10-2019 om 16:11)
Gaat men miepen over cameras?! Het busje wat waarschijnlijk van rechts , voor de vuilniswagen de weg op of over wilde komt uit een vervelende weg. Weinig overzicht vooral naar links en de weg loopt nogal op. Veel sterkte voor de gewonde. Ook voor de andere chauffeur.
Chauffeur (4-10-2019 om 11:47)
Als je goed kijkt, Kees.... dan zie je de spiegel aan de voorkant gewoon zitten! Daarnaast heeft deze auto 2 camera's aan de zijkant zitten, 1 boven en ook gewoon achter. Klopt dus niks van!
Jan de filatroop (4-10-2019 om 07:05)
Heel veel sterkte en beterschap voor de persoon die het wonderbaarlijk heeft overleeft..kruising heinkenszandse weg /beeldhoeveweg is een levensgevaarlijk kruispunt
Kees (3-10-2019 om 19:55)
Weinig spiegels heeft die vuilniswagen. Normaal zit er ook een voor de voorruit zodat je kan zien of er iemand exact voor je wagen staat. En achter is geen camera. De auto;s van de gemeente Goes hebben wel al die spiegels en camera's
Cookie-instellingen beheren