www.hvzeeland.nl

Zware aanrijding met vrachtauto 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 03-10-2019, 17.09 uur

Zware aanrijding met vrachtauto 's-Heerenhoek
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - Op de Heinkenszandseweg (N667) heeft vanmiddag bij ’s-Heerenhoek een zware aanrijding plaatsgevonden met een vrachtauto. Eén persoon raakte gewond.

Het slachtoffer zat in een personenbusje en kwam rond 15.40 uur op de kruising met de Beeldhoeveweg in botsing met een vuilniswagen. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. De komst van de eveneens opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd. De brandweer kwam nog wel ter plekke.

De bestuurder van het busje raakte gewond en is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De weg werd ter plekke volledig afgesloten vanwege de hulpverlening, het onderzoek door de politie en de bergingswerkzaamheden. Het busje is inmiddels getakeld. Voor de vrachtwagen is een truckberger van Kuzee opgeroepen.

Op 21 september vond op dezelfde kruising ook al een flinke botsing plaats. Er raakten toen meerdere personen gewond nadat een aanrijding ontstond tussen drie voertuigen.