Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie deelt boetes uit in centrum Vlissingen

Toegevoegd: 04-10-2019, 13.10 uur
Politie deelt boetes uit in centrum Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse wijkagenten hebben donderdagmiddag in en rond het centrum van Vlissingen verschillende bekeuringen uitgedeeld.

De politie sommeerde meerdere overlastgevers om te vertrekken. Zes keer werd proces-verbaal opgemaakt vanwege het drinken van alcohol op straat.

Eén persoon fietste in het voetgangersgebied en kreeg daarom een bekeuring. Tot slot werd ook nog iemand beboet voor het niet dragen van een helm.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (6-10-2019 om 10:44)
@P @P, alsof ze geld ontvangen, dat stuivers zoeken op straat geld, gaat niet naar boetes. Het maandelijkse geld dat ze krijgen is al volledig ge-int door schuldeisers etc etc. het geld dat ze maandelijks krijgen is bijstands/uitkering geld, elke financiële last dat daarbij komt gaat op de grote hoop. Uiteindelijk is alles wat er bij hun binnenkomt en er uit gaat belastinggeld, de agent die wel werkt EN die die boete uitdeelt betaalt die boete zelf. Aangezien deze mensen geen werk noch toekomst hebben.
@ P (5-10-2019 om 11:05)
Natuurlijk werkt dat, die lui met een boete hebben dan immers minder geld om te zuipen, voila!
P (4-10-2019 om 16:57)
Werkt dat? Mensen die hele dagen stuivers zoeken om goedkoop bier te halen en om hun dan een boete te geven zodat ze wegblijven uit een deel van de stad, ze hebben financieel al niks, en dat wat ze krijgen is belastingsgeld, dus uiteindelijk gaat de boete betaalt worden door de agenten zelf. #logica
KeeK (4-10-2019 om 15:59)
Probleem is Politie dit bijna nooit doet, ik snap ze personeelstekort hebben maar overlast en bedelaars en geparkeerde auto's midden op straat voor Sofra en de Coffeeshop en drank en blowen op straat gebeurt daar elke dag en Politie controleert misschien maar 3 x per jaar en dat weten ze dus morgen en overmorgen staan ze er weer.. je kunt daar rustig 24 uur een paar wijkagenten neer zetten die verdienen zich met al die boete's zo terug !
Mike (4-10-2019 om 13:57)
Daar knapt het weer van op ;-)