Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Acht arrestaties bij illegale sigarettenfabriek

Toegevoegd: 04-10-2019, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De FIOD heeft vandaag in een loods aan de Handelsweg in Kapelle acht mannen aangehouden in verband met de vondst van een illegale sigarettenfabriek.


De sigarettenfabriek was volgens de FIOD in bedrijf en werd ontdekt na informatie uit een eerder strafrechtelijk onderzoek. In de loods was een productielijn ingericht om sigaretten te produceren. Er stonden 71 dozen met in totaal ongeveer 10.000 kilo ruwe tabak, 217 dozen met in totaal ongeveer 440.000 losse sigaretten en 104 zeer grote dozen met in totaal ongeveer 1.050.000 sigaretten.

De sigaretten lijken bestemd voor de Nederlandse en Belgische markt. Alle machines, tabak en sigaretten worden afgevoerd en vernietigd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren