Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij centrum Hulst, verdachte opgepakt

Toegevoegd: 04-10-2019, 20.02 uur - Update: 04-10-2019, 21.24 uur
Door: Roland de Jong

HULST -  Op de Grote Markt in Hulst is vrijdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft inmiddels een verdachte opgepakt.


Volgens de politie kwam rond 19.35 uur een melding binnen dat bij een café iemand in zijn been was gestoken. Na de melding gingen zowel de politie als de ambulancedienst met spoed ter plaatse. De gewonde is door de ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten gingen na het incident op zoek naar de dader. Rond 21.00 uur meldde de politie dat inmiddels een verdachte was aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het incident. In het kader hiervan zijn ook getuigenverklaringen opgenomen.

Tijdens het opnemen van de getuigenverklaringen werd rond 20.30 uur ook nog iemand aangehouden voor het verstoren van de openbare orde (laatste twee foto's). Een woordvoerster van de politie laat desgevraagd weten dat dit incident voor zover bekend losstaat van de steekpartij.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750