Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Massale inzet hulpdiensten bij ongeval Nieuw Namen

Toegevoegd: 26-12-2003, 16.23 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUW NAMEN - Omstreeks 16:00 gebeurde in het Zeeuws-Vlaamse Nieuw Namen op de kruising Petrusstraaeen een ongeval tussen twee personenauto's.

 

Een 37-jarige automobilist uit Beveren (B) reed over de Petrusstraat en verleende op de kruising geen voorrang aan een 47-jaroge vrouw uit Beveren. Door de aanrijding belandde de auto van de vrouw in de voortuin van een woning aan de Langsestraat terecht. De vrouw raakte bekneld.

 

De brandweer van het Belgische Beveren was als eerste ter plaatse en heeft het slachtoffer dat bekneld zat uit zijn benarde positie bevrijdt. Naast een Nederlandse ambulance was ook een Belgische ambulance ter plaatse.

 

De laatste heeft het slachtoffer met hoofd- en nekklachten afgevoerd naar het ziekenhuis in Sint Niklaas. De bestuurder van de andere auto raakte bij het ongeval niet gewond.

 

De brandweerlieden van post Nieuw Namen, korps Hulst, rukten uit met de 5734. Zij gingen met prioriteit 1 ter plaatse. De Zeeuwse brandweerlieden hebben o.a. licht verzorgt voor het sporenonderzoek en de verdere afwikkeling van het incident.

 

In totaal kwamen zo'n 12 hulpverleningsvoertuigen ter plaatse bij dit incident. Beiden voertuigen raakten zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren