Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie personen aangehouden na mishandeling

Toegevoegd: 05-10-2019, 15.00 uur
Drie personen aangehouden na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HULST - Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging in Hulst.

Rond 01.35 uur kregen de agenten een melding van een vechtpartij op het Cornelis de Vosplein. Een 16-jarige Hulstenaar kreeg klappen tegen zijn hoofd. Hij liep hierbij verwondingen in zijn gezicht op. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis is overgebracht.

De agenten hebben ter plaatse drie personen aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Hulst, een 17-jarige man uit Koewacht en een tiener van 15 jaar uit Clinge. Zij zijn alle drie overgebracht naar een politiecellencomplex. Hun betrokkenheid bij het incident zal door de politie onderzocht worden onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750