Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man gevonden in centrum Goes

Toegevoegd: 05-10-2019, 20.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het trottoir voor de twee bankgebouwen bij de 'Stadspoort' in Goes is momenteel afgezet in verband met een sporenonderzoek van de politie. Dit in verband met een man die daar is overleden.


De melding van het incident bij de rotonde Admiraalsplein op de kruising Piet Heinstraat - M.A. de Ruyterlaan kwam rond 18.00 uur binnen als een reanimatiemelding. De politie bevestigt dat op straat iemand is overleden maar over de identiteit en de doodsoorzaak is nog niets bekend. De branweer heeft zeilen gezet. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet sporenonderzoek.

Het onderzoek vindt plaats bij één van de drukste kruispunten van Goes. Het is momenteel ook nog eens extra druk vanwege een festival.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750