Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Terneuzense omgekomen bij ongeluk België

Toegevoegd: 05-10-2019, 21.26 uur
Terneuzense omgekomen bij ongeluk België
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-KRUIS-WINKEL (B) - Een 72-jarige vrouw uit Terneuzen is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk in het Belgische Sint-Kruis-Winkel. Dat heeft het Parket Oost-Vlaanderen bekend gemaakt.


Bij het ongeluk waren volgens het Belgische Openbaar Ministerie (OM) vier voertuigen betrokken: een vrachtwagen en drie personenauto’s. De vrachtwagen reed in op de personenauto’s welke op dat moment op de John F. Kenndylaan stilstonden voor een rood verkeerslicht bij de kruising met de Smishoekstraat.

De Terneuzense overleed ter plaatse. De bestuurders van de andere personenwagens raakten lichtgewond. Ze werden wel overgebracht naar het ziekenhuis. Er is ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder, een 44-jarige man uit Roemenië, is direct ingenomen voor een periode van 15 dagen.

De Roemeen is aangehouden. Hij is inmiddels voorgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cynthia (6-10-2019 om 09:42)
Binnenkort terug uitgezet naar Roemenië, daar een maandje de cel in en klaar.... Je ziet zóveel oostblokchauffeurs die bellen, appen, kaart lezen en álles doen, behalve op de weg letten. Ze zijn toch groot en als er wat gebeurt, komen ze er ongeschonden vanaf. Maar er kleeft nu bloed aan zijn handen en ik hoop dat hij daar de rest van zijn leven mee kan leven!!
Cookie-instellingen beheren