Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Onderzoek dode man Goes afgerond

Toegevoegd: 05-10-2019, 23.57 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De locatie waar zaterdagavond in Goes een man levenloos werd aangetroffen is na uitgebreid politie-onderzoek weer vrijgegeven.


De hulpdiensten kregen rond 18.00 uur een melding binnen van een reanimatie voor de bankgebouwen bij de rotonde Admiraalsplein bij de Piet Heinstraat. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De politie heeft bekend gemaakt dat het om een man gaat, maar meer details over het slachtoffer zijn nog niet naar buiten gebracht.

Vanaf 19.45 uur werd door de afdeling Forensische Opsporing van de politie ter plaatse sporenonderzoek gedaan. In de tussentijd had de brandweer op verzoek van de politie zeilen geplaatst om het zicht op het slachtoffer te ontnemen. Nadat de recherche drie uur bezig was geweest, kon het lichaam worden meegenomen door een uitvaartonderneming.

De afgezette plaats delict is inmiddels weer vrijgegeven. Wat er precies is gebeurd, is overigens nog altijd niet duidelijk. Vermoedelijk volgt hierover pas morgen meer informatie.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren