www.hvzeeland.nl

Arrestatie in zaak overleden man op straat Goes

Toegevoegd: 06-10-2019, 11.23 uur

Arrestatie in zaak overleden man op straat Goes
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft een man aangehouden in verband met de dode man die zaterdagavond werd gevonden in Goes. Hoe de man om het leven is gekomen, is nog altijd onduidelijk.

Voorbijgangers zagen het slachtoffer rond 17.55 uur op straat liggen voor de bankgebouwen bij de rotonde Admiraalsplein bij de Piet Heinstraat. "Zij hebben tevergeefs getracht de man te reanimeren en alarmeerden de hulpdiensten", zo meldt de politie vandaag.

In afwachting van politie-onderzoek plaatste de brandweer zeilen rondom het lichaam. Rechercheurs gingen vervolgens aan de slag met een poging om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Dat is inmiddels gelukt maar de politie heeft nog niet gemeld om wie het gaat.

Momenteel wordt nog onderzocht hoe de man om het leven is gekomen. "Getuigen hebben aan agenten verteld dat zij hebben gezien dat de man eerder op de dag in het centrum van Goes mogelijk ruzie heeft gehad", zo zegt de politie. Zaterdagavond is een 25-jarige man uit Goes aangehouden en meegenomen voor verhoor. "We doen nader onderzoek of deze persoon betrokken is geweest bij de dood van de man", aldus de politie.

De politie is nog op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om een vrouw die zaterdagmiddag heeft geprobeerd om in het centrum van Goes twee vechtende mannen uit elkaar te halen.