Weerbericht:
Vrij zonnig, aanvankelijk enkele mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser aangereden door auto Vlissingen

Toegevoegd: 06-10-2019, 21.53 uur
De fietser is door de ambulancedienst weggebracht.
De fietser is door de ambulancedienst weggebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval in Vlissingen is zondag aan het begin van de avond een fietser gewond geraakt.

Een Duitse personenauto kwam rond 18.15 uur op de kruising van de Gildeweg en de President Rooseveltlaan in botsing met een fietser.

De fietser is door de ambulancedienst weggebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. De oorzaak van de botsing is vermoedelijk een voorrangsfout.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (7-10-2019 om 13:12)
Heel dat stuk met rare rotondes en dan heeft die voorrang en dan weer die. Ik woon zelf in de buurt en rij hier regelmatig met snorscooter op het fietspad. Denk dat ik er al bijna 50x ben aangereden omdat er door auto's gewoon totaal niet word gekeken bij het afslaan.
Jos Marinisse (7-10-2019 om 10:23)
Gebeuren daar redelijk vaak "bijna " ongevallen ,vooral omdat de auto's die uit de Gildeweg komen gewoon het fietspad negeren . En natuurlijk hebben ze allemaal haast om naar de winkels te gaan ......