Verdachte geweldsmisdrijf aangehouden

Toegevoegd: 07-10-2019, 08.31 uur

Verdachte geweldsmisdrijf aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

CLINGE - Agenten hebben zondagmiddag in Clinge een man aangehouden die verdacht wordt van een geweldsmisdrijf.

Rond 12.30 uur kreeg de Politie Zeeland melding van een dronken man bij een woning nabij de 's-Gravenstraat in Clinge. De man, 46 jaar en woonachtig in België, maakte stampij bij de woning van zijn ex-vrouw. Buurtbewoners die op het tumult af kwamen werden door de man woordelijk bedreigd met een vuurwapen.

De man is door agenten aangehouden op de 's-Gravenstraat. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een vuurwapen. Omdat de man werd verdacht van een geweldsmisdrijf is bij hem een ademtest afgenomen op de grond van de Wet Middelen Gebruik. De uitslag van de ademtest bedroeg ongeveer 1.7 promille. Deze uitslag wordt meegenomen in het strafdossier en kan verzwarend werken.

Twee buurtbewoners hebben aangifte gedaan van bedreiging. De man zit momenteel nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750