Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Drugspand in Breskens tijdelijk gesloten

Toegevoegd: 07-10-2019, 18.14 uur
Drugspand in Breskens tijdelijk gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Een drugspand aan de Ghistelkerke in Breskens is voor drie maanden gesloten nadat er een hennepkwekerij was aangetroffen.


Dit heeft Burgemeester Vermue van de gemeente Sluis besloten. De kwekerij telde 59 planten.

Het pand is gesloten om er voor te zorgen dat er geen overlast meer is voor de buurt. Door het pand tijdelijk te sluiten vindt er geen handel meer plaats.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (9-10-2019 om 11:16)
Dus de gemeenste laat met het geld van de eigenaar van Coffeeshop Checkpoint een skypark bouwen om toeristen te trekken. Daarna zeggen ze dat er wel erg veel toeristen komen in Checkpoint. Vervolgens alle shops dicht, en nergens meer in Zeeuws-Vlaanderen een Coffeeshop. Dan een logisch gevolg, straat handel en veel geld. Dat is ook de reden dat de halve Antillen (nee echt niet racistisch bedoelt) in Terneuzen is gaan wonen. Die handelsvoorraad moet ergens vandaan komen en daarom word er gekweekt. Gemeente en Overheid ect creëert dit probleem volledig zelf, met name door het achterlijke gedoogbeleid! Legaliseer de boel, of verbied het dan kunnen de criminelen er serieus geld aan verdienen hahaha. Nederland, goed bezig hoor!!
@ martin (8-10-2019 om 22:20)
Bent u weleens wezen kijken dan? Tegenwoordig is er geen verhoogd risico op brand meer, alles wordt degelijker aangelegd, dan kun je vaker oogsten. En stank? Rij Breskens een binnen via hoofdplaat, dat stinkt!
Martin (8-10-2019 om 09:27)
Een kwekerij in zo'n buurt zorgt voor stankoverlast en brandgevaar. Ongetwijfeld zijn er nog meer risico's aan verbonden. Als omwonende heb je recht op een veilige omgeving. Ik vind dit dus ook een goede stap, ookal zal dit idd het probleem naar een ander plek verplaatsen.
Middelburger (7-10-2019 om 23:50)
@jan ja want dat is 59 kratjes bier is precies het zelfde als 59 planten wiet ! (zucht)
Handige harry (7-10-2019 om 22:02)
Lekker dan, moeten ze daar allemaal met de boot naar Vlissingen voor een beetje wiet. Goed voor het milieu ook haha
Jan (7-10-2019 om 20:53)
Nu verplaatst zich het “probleem” alleen maar. En wat nu als deze persoon 59 kratjes bier in huis had gehad?