Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man en vriendin opgepakt voor winkeldiefstallen

Toegevoegd: 09-10-2019, 00.27 uur - Update: 09-10-2019, 19.13 uur
Man en vriendin opgepakt voor winkeldiefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - De politie heeft vandaag in Sluis een man en zijn vriendin opgepakt voor onder meer winkeldiefstallen. De verdachten verblijven vannacht in een cel.


In de ochtend kregen agenten een melding dat er twee personen niet hadden betaald voor hun consumpties bij een restaurant aan de Beestenmarkt in Sluis. De man was achtervolgd en kon door omstanders tegen gehouden worden. Hij is door de politie verhoord en mocht zijn weg weer vervolgen.

Agenten vertrouwden de zaak niet en besloten de man te volgen door Sluis. Nadat hij een supermarkt binnen was gegaan werd hij buiten aangesproken, omdat men dacht dat hij mogelijk iets had gestolen. Dit bleek het geval te zijn en agenten vonden in zijn broek een fles port. Hierna is hij aangehouden voor winkeldiefstal. Een half uur later werd ook de vriendin van de verdachte opgepakt. Zij wordt eveneens verdacht van een winkeldiefstal.

Volgens de politie wordt het duo verdacht van nog meer diefstallen. De zaak wordt dan ook nog verder onderzocht. Beide verdachten zijn ingesloten in een cellencomplex en worden woensdag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750