Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagens botsen op A58 Goes

Toegevoegd: 09-10-2019, 09.11 uur
De achterop gereden vrachtwagen is weggesleept. De vrachtwagens zijn naar de vluchtstrook gereden.
De achterop gereden vrachtwagen is weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

GOES - De chauffeur van een vrachtwagen is woensdagmorgen op de A58 bij Goes op een andere vrachtwagen gebotst.


Het ongeval gebeurde rond 08.15 uur op de oprit van de Deltaweg naar de A58. Allebei de vrachtwagens zijn na de aanrijding naar de vluchtstrook gereden om verkeershinder te voorkomen. Geen van de chauffeurs is bij het ongeval gewond geraakt.

De vrachtwagen die achterop is gereden raakte dermate beschadigd dat deze is weggesleept door een bergingsbedrijf. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (9-10-2019 om 17:33)
helemaal met Koos eens. als je ziet hoe veel mensen met hun gsm spelen. te stom voor woorden. blij dat die vrachrauto geen personenauto geraakt heeft. war was die chauffeur dan zielig geweest.
Koos P. (9-10-2019 om 10:34)
Goh, hoe komt het toch dat een voertuig achterop een voorganger knalt? Ik denk heel simpel: Niet opletten, met andere dingen bezig zijn.