Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Maatregelen Oud-Vossemeersedijk na ongevallen

Toegevoegd: 09-10-2019, 22.13 uur
De afgelopen week reden er diverse auto's van de Oud-Vossemeersedijk af.
De afgelopen week reden er diverse auto's van de Oud-Vossemeersedijk af.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

THOLEN - De Provincie Zeeland gaat de komende tijd verschillende maatregelen nemen om de verkeersveiligheid op de Oud-Vossemeersedijk (N656) te verbeteren.


Vorige week hebben er op de Oud-Vossemeersedijk diverse verkeersongevallen plaatsgevonden. Dat is voor de Provincie aanleiding om verschillende maatregelen te nemen. Zo wordt er onder andere een verkeerspsycholoog ingezet. Op deze manier wordt de situatie vanuit de weggebruiker bekeken. Op basis daarvan wordt gekeken of er aanvullende maatregelen genomen kunnen worden om de weg veiliger te maken.

Naar aanleiding van de ongevallen heeft de Provincie zogenaamde stroefheidsmetingen uit laten voeren. Uit metingen is gebleken dat een klein deel van het wegdek op de Oud-Vossemeersedijk ten opzichte van een jaar geleden minder stroef is geworden. Op een aantal kleine stukken wordt daarom het wegdek stroever gemaakt zodat voertuigen meer grip hebben. Totdat deze maatregel is uitgevoerd zijn er waarschuwingsborden geplaatst met een snelheidsbeperking.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (10-10-2019 om 10:55)
Allemaal geld in het water! Het is altijd aan de chauffeur om de situatie in te schatten. Als je daar niet toe in staat bent kun je beter je rijbewijs inleveren. Nog even en ze moeten alle wegbermen voorzien van strobalen om de minder snuggere weggebruiker tegen zichzelf te beschermen. Dit soort mensen kan beter de trein nemen, die blijft vanzelf in het spoor.... Alhoewel.... Kuzee en collega's moeten toch ook een boterham blijven verdienen ;-).