Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na achtervolging A58 Goes

Toegevoegd: 09-10-2019, 22.25 uur
De politievoertuigen op de A58 bij Goes.
De politievoertuigen op de A58 bij Goes.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vanmiddag op de A58 ter hoogte van Goes, na een achtervolging, een personenauto aan de kant gezet. Twee inzittenden zijn aangehouden.


Rond 16.30 uur spoedde meerdere politievoertuigen zich richting de Rijksweg. Twee gesignaleerde personen hadden zich aan hun staande houding onttrokken. De politie zette direct een achtervolging in. Naast reguliere agenten van de noodhulp werden er ook politiehonden ingezet.

Ter hoogte van Goes werd het voertuig aan de kant gezet. Hierna konden de twee worden ingerekend. Een politiehond is hierbij uit de dienstauto gehaald, maar hoefde voor zover bekend niet ingezet te worden. Bij de actie op de snelweg stonden tenminste zeven politieauto’s. Of de auto is klemgereden en hierbij schade is ontstaan is niet bekend. Meer details zijn ook nog niet bekend gemaakt.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (10-10-2019 om 21:07)
Goed werk! Zal vast niet voor niets zijn dat ze met veel auto's waren. Wellicht hoge gevaarszetting of vluchtgevaarlijk.
New Tastyland (10-10-2019 om 17:02)
@Peter, hoe weet jij dat het overdreven is?
Peter (10-10-2019 om 05:50)
En dat allemaal voor een auto met twee personen erin, harder optreden he? Je kan ook overdrijven!
Cookie-instellingen beheren