Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inval in woning Vlissingen, drie aanhoudingen

Toegevoegd: 10-10-2019, 09.15 uur
De politie bij de woning in Vlissingen.
De politie bij de woning in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie doet op dit moment onderzoek in een woning in Vlissingen. Aanleiding hiervoor is een verdenking van fraude en witwassen.

Agenten van een speciale eenheid zijn de woning aan het Mondriaanplantsoen vanmorgen rond 06.00 uur binnengevallen. In de woning zijn drie vrouwen aangehouden. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don gaat het om verdachten uit één familie.

Don laat weten dat de verdachten diverse uitkeringen en toeslagen ontvangen en hun levenstandaard daar niet bij zou passen. Het onderzoek is gestart na signalen van een uitkeringsinstantie. Daarnaast storten de verdachten regelmatig contact geld op hun rekening en konden ze geïnkt worden aan meerdere bedrijven waar ze geen inkomsten van ontvangen.

De woning in Vlissingen wordt op dit moment doorzocht. Hierbij wordt ook een speciale politiehond ingezet die zoekt naar geld. Daarnaast zijn er twee dure personenauto’s met Belgische kentekenplaten inbeslag genomen. En ook op de woning is beslag gelegd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ jan (10-10-2019 om 20:48)
Voor die 7 euro per jaar vind ik dat prima, witwassende en frauderende uitkeringtrekkers kosten de Nederlander jaarlijks wel iets meer haha
Jan (10-10-2019 om 10:19)
De grootste fraudeurs zitten in Den Haag die moeten ze eens aanpakken ,maar die worden beschermd het is makkelijker om de burger de nek om te draaien ,maar wij moeten wel hen voer betalen ,Willem ,Maxima ,hen kinderen Beatrix moeten wij ook vreten geven terwijl ze ook hen neus in dingen hebben waar ze niet horen